W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia państwu usług na ajwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności Akceptuję
EN
Cel główny projektu
Wzmocnienie potencjału dydaktycznego WSP im. Janusza Korczaka w Warszawie poprzez realizację programu rozwojowego w zakresie wdrożenia modeli zarządzania jakością uczelni i programu podnoszenia kompetencji kadry kierowniczej
Cele szczegółowe projektu
Podnoszenie potencjału dydaktycznego WSP im. Janusza Korczaka poprzez wdrożenie na uczelni trzech systemów zarządzania jakością kształcenia, procesami dydaktycznymi i badawczymi oraz trzech systemów zarządzania finansami, kadrami i majątkiem
Cele szczegółowe projektu
Podniesienie kompetencji kadry kierowniczej WSP im. Janusza Korczaka w Warszawie w zakresie zarządzania strategicznego i operacyjnego uczelnią w okresie 01.2013 - 12.2014
baner
baner
baner
baner

Polityka prywatności

Czytając, przeglądając czy używając Serwisu modelowa.wspkorczak.eu, oraz prenumerując elektroniczny biuletyn Serwisu, akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdujące się na tej stronie.

Serwis zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę w jakikolwiek sposób wykorzystującą Serwis obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Jakiekolwiek zmiany wprowadzane w Polityce Prywatności nie wpływają na podstawową zasadę: Serwis nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów (użytkowników) Serwisu.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać Serwisu i nie prenumerować elektronicznego biuletynu Serwisu.

Dane osobowe

W czasie korzystania z Serwisu możesz zostać poproszony o podanie niektórych danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub też w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to zwykle adres e-mail. W przypadku formularzy zapytań ofertowych i rejestracji w Serwisie będziesz proszony o podanie większej ilości danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania Serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której one dotyczyły.

Subskrypcja bezpłatnego biuletynu

Prenumerowanie elektronicznego i bezpłatnego biuletynu wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te wypełnia się obowiązkowo.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej biuletynu. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać czytelnikowi numer czasopisma. Podanie imienia pozwala Serwisowi zwracać się do czytelników z jego użyciem.

Niezapowiedziane wiadomości

Serwis zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskane zostały dzięki działalności związanej z Serwisem. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do Serwisu (np. zmiany, promocje), nie zaś komercyjne listy (np. życzenia, komentarze itp.) oraz informacje.

Właściciel Serwisu nie odpowiada za treść przekazywanych informacji komercyjnych.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary Serwisu mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera użytkownika, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera, ani dla jego użytkownika oraz jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  • utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła.

Zgodnie z art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) informujemy, że podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki cookies jest operator serwisu/witryny - WSP im. J. Korczaka 02-202 Warszawa ul. Złotego Smoka 20 lok. 3. Pliki cookies zamieszczane i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem reklamodawców.

Prawa autorskie

Copyright © WSP TWP 2013

Zawartość stron w tej domenie oraz nazwa domeny podlegają ochronie prawnej. Dokumenty, artykuły, grafiki, skrypty i inne pliki tworzące serwisy na tej domenie stanowią własność WSP TWP lub zostały wykorzystane za zgodą osób uprawnionych.

Kopiowanie i rozpowszechnianie za pomocą jakiejkolwiek metody poligraficznej czy elektronicznej jest zabronione, chyba że zostało to inaczej uzgodnione z WSP TWP.

Pojedyncze dokumenty publikowane w Serwisie przez WSP TWP mogą zawierać inne notki o prawach autorskich związane z tymi dokumentami.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, artykułów i innych materiałów związanych z Serwisem mogą być dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Serwis nie ma możliwości zabezpieczenia swych odbiorców przed osobami prywatnymi lub firmami, które dane te wykorzystają do przesyłania nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Partnerzy i inne podmioty

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w Serwisie lub w e-mailach.

Galeria zdjęć

galeria
galeria
galeria
galeria
Wszystkie galerie
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Do góry
Aktualizacja: 12.06.2015
Powered by Heuristic